Wie zijn wij

Kantoorlocatie Bedrijvige Bij

Media647 heeft momenteel een kleine gezellige kantoorruimte tot haar beschikking. Het kantoor bevindt zich in Koog aan de Zaan in een bedrijfsverzamelgebouw met de naam Bedrijvige Bij. De Bedrijvige Bij is het oude hoofdkantoor van Honig. Media647 is omringt door vele andere ondernemers die allerlei soorten diensten en producten leveren. In de loop der jaren is er een zeer positieve sfeer ontstaan tussen al deze ondernemers wat de werksfeer nog aangenamer maakt dan deze al was.

Reden kantoorkeuze

Media647 heeft bewust gekozen om op deze wijze te werken. De reden is om als bedrijf geen onnodige overhead te creƫren die doorbelast dient te worden aan onze klanten. Mede door deze keuze kan Media647 concurrerend blijven zoals dit bij haar ontstaan het geval was.

Team Media647

Media647 heeft twee mensen gesitueerd in Koog aan de Zaan. Dit zijn Nikos Fafoutis en Benjamin Blums. Zij zullen altijd uw aanspreekpunt zijn. Daarnaast heeft Media647 de beschikking over een team programmeurs die zich in Rusland bevinden. Deze unieke combinatie is het gevolg van een zeer hechte samenwerking met Daxx webindustries.

Onze digitale kat

Daarnaast heeft Media647 een extra digitale medewerker, dit is onze digitale kat. Dit is een symbolische medewerker die op een positieve wijze een tikkeltje eigenwijs is. De digitale kat ziet u op ons briefpapier, enveloppen en website.

Contactgegevens

Media647
Lagedijk 1-3
1541 KA Koog aan de Zaan
T.: 075-3030011
E.: info@media647.com
KvK: 34184532

Stuur ons een bericht!

Stuur ons een bericht.