IMAGE OPTIMALISATIE

Optimaliseer uw website met Media647 voor betere Google-indexatie

In het digitale tijdperk is de zichtbaarheid van uw website op zoekmachines onmiskenbaar cruciaal voor het succes van uw bedrijf. De plek waar uw website verschijnt in de zoekresultaten kan het verschil betekenen tussen bloei en stagnatie. Hier komt Media647 om de hoek kijken, een expert in het optimaliseren van uw website voor Google’s zoekalgoritmes om zo een gedegen indexatie te garanderen. Dit artikel belicht hoe Media647 dit doel bereikt en welke voordelen dit voor uw bedrijf kan hebben.

Wat betekent Google-indexatie?
Voordat we dieper ingaan op hoe Media647 kan helpen, is het belangrijk om te begrijpen wat Google-indexatie precies inhoudt. In essentie verwijst indexatie naar het proces waarbij Google uw webpagina’s doorzoekt, analyseert en toevoegt aan zijn database. Een goede indexatie is fundamenteel; zonder deze wordt uw site simpelweg niet getoond in de zoekresultaten, ongeacht de relevantie of kwaliteit van de content.

Hoe verbetert Media647 uw Google-indexatie?
Media647 gebruikt een reeks beproefde strategieën om ervoor te zorgen dat websites niet alleen geïndexeerd worden, maar ook hoger scoren in zoekresultaten:

 • Sitemap-optimalisatie: Door een goed gestructureerde sitemap aan te leveren bij Google Search Console, helpt Media647 Google bij het effectiever crawlen van uw site.
 • Mobielvriendelijkheid: Aangezien mobiele toegankelijkheid steeds belangrijker wordt, zorgt Media647 ervoor dat uw site geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten.
 • Snelheidsoptimalisatie: Een snelle laadtijd van pagina’s is essentieel voor zowel gebruikerservaring als indexering. Media647 implementeert diverse technieken om de snelheid van uw site te verbeteren.
 • Kwalitatieve contentcreatie: Het ontwikkelen van relevante en waardevolle content draagt bij aan een betere ranking en indexering.

 

Daarom

Dit traject is vooral relevant voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen vergroten en meer verkeer naar hun site willen trekken. Of u nu een kleine zelfstandige bent of een groot bedrijf leidt, als u afhankelijk bent van online vindbaarheid, dan is investeren in goede Google-indexatie essentieel.

Tips: Vergeet niet regelmatig nieuwe content toe te voegen aan uw website en houd rekening met SEO-best practices om continue verbetering in uw ranking te zien.

Diensten

 • Ewww image optimalisatie
  vanaf € 10 per maand
 • € 100 eenmalige setup kosten

100 kplus images geoptimaliseerd

Vergroot Uw Kansen IN GOOGLE

Het verbeteren van uw positie binnen Google’s zoekresultaten gaat over meer dan alleen trefwoorden plaatsen; het vereist een holistische benadering waarbij elk aspect van uw site wordt geëvalueerd en geoptimaliseerd – inclusief afbeeldingen. Door samen te werken met Media647 neemt u proactieve stappen naar betere prestaties online.

 • Betere Snelheidsscore bij Google Speedtest: Onze optimalisatietechnieken resulteren direct in een verbeterde score bij Google’s Speedtest, wat aantoont dat uw site efficiënter functioneert.
 • Hogere Ranking in Zoekresultaten: Een snelle website wordt beloond door zoekmachines; verwacht daarom een merkbare verbetering in hoe hoog u staat tussen zoekresultaten na optimalisatie door Media647.
 • Grotere Tevredenheid Onder Bezoekers: Laadsnelheid speelt een grote rol in gebruikerstevredenheid; snellere sites houden bezoekers gelukkiger én langer vast op pagina’s.
Optimaliseren afbeeldingen tbv google speedtest

STAP 1

Testen website speedtests

STAP 2

Optimalisatieslag afbeeldingen

STAP 3

Realtime optimalisatie 

STEL ONS EEN VRAAG

Neem contact met ons op