MANAGED HOSTING

Managed hosting door Media647: Betrouwbare en professionele webhosting

Als het gaat om het hosten van websites, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare en professionele partner. Het laatste wat je wilt is dat jouw website offline gaat of dat er problemen ontstaan die invloed hebben op de performance en veiligheid van je website. Daarom biedt Media647 Managed hosting aan, waarin verschillende essentiële diensten zijn inbegrepen.

Backups: Jouw gegevens altijd veilig
Een van de belangrijkste aspecten van Managed hosting is het regelmatig maken van backups. Bij Media647 begrijpen we hoe cruciaal jouw gegevens zijn en daarom zorgen wij ervoor dat er regelmatig backups worden gemaakt van je website en alle bijbehorende bestanden. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunnen we snel herstellen met behulp van deze backups.

Hosting verzorgd door Media647: Betrouwbaarheid gegarandeerd
Bij Managed hosting wordt de gehele hostinginfrastructuur verzorgd door Media647. Dit betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over technische aspecten zoals serverconfiguratie, software-updates of beveiligingspatches. Wij nemen deze verantwoordelijkheden op ons, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van je bedrijf.

Domeinnaam beheer: Alles onder één dak
Naast het hosten van websites biedt Media647 ook domeinnaambeheer aan als onderdeel van onze Managed hosting services. Dit betekent dat wij niet alleen zorgen voor een veilige en betrouwbare hostingomgeving, maar ook voor het registreren, vernieuwen en beheren van jouw domeinnamen. Hierdoor hoef je geen aparte partij in te schakelen voor domeinnaamregistratie en kun je alles onder één dak regelen.

Serverupdates: Altijd up-to-date en veilig
Het regelmatig updaten van serversoftware is essentieel om de veiligheid en prestaties van jouw website te waarborgen. Bij Media647 zorgen we ervoor dat alle serverupdates tijdig worden uitgevoerd. Hierdoor blijft jouw website altijd up-to-date met de nieuwste beveiligingspatches en functionaliteiten.

Magento2
Woocommerce oplossingen
Acronis online backup scheduler

Managed hosting pakketten

Voor wie ?

Managed hosting door Media647 is ideaal voor zowel kleine als grote bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en professionele webhosting zonder zich zorgen te hoeven maken over technische aspecten. Of je nu een startup hebt met minimale technische kennis of een ervaren ondernemer bent die zich wil richten op het laten groeien van zijn bedrijf, onze Managed hosting services kunnen aan al jouw behoeften voldoen.

Kiezen voor Managed hosting door Media647 betekent kiezen voor betrouwbare, professionele en uitgebreide webhosting. Met inbegrip van backups, het verzorgen van de hostinginfrastructuur, domeinnaambeheer, DNS-beheer en serverupdates bieden wij een alles-in-één oplossing voor jouw online aanwezigheid. Of je nu een kleine website hebt of een complexe e-commerce site runt, wij zorgen ervoor dat jouw website veilig en snel blijft draaien. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen met Managed hosting door Media647.

 

Datacentrum managed websites

STAP 1

Om wat voor website gaat het?

STAP 2

Plaatsen in hostingomgeving

STAP 3

Onderhoud en updates

STEL ONS EEN VRAAG

Neem contact met ons op