OVER ONS

Ontdek Media647: Uw Partner in Digitale Groei

In een wereld waar de digitale aanwezigheid van een bedrijf steeds crucialer wordt, is het vinden van de juiste partner voor webdiensten belangrijker dan ooit. Media647 staat al meer dan 20 jaar aan de voorhoede van digitale oplossingen, met een uitgebreid palet aan diensten die essentieel zijn voor elke B2B-onderneming die streeft naar groei en innovatie. Als klein bedrijf met een enorm groot netwerk, biedt Media647 gepersonaliseerde aandacht terwijl het toch schaalt naar uw zakelijke behoeften.

Waarom Kiezen Voor Media647?
De keuze voor een webdienstenpartner is bepalend voor uw online succes. Bij Media647 begrijpen we dit en zetten we ons volledig in om uw digitale ambities te realiseren. Hier zijn enkele redenen waarom wij dé keuze zijn voor uw onderneming:

  • Gespecialiseerde Ervaring: Met meer dan 20 jaar ervaring weten we precies wat er nodig is om bedrijven online te laten slagen.
  • Breed Dienstenaanbod: Van websiteontwikkeling tot e-commerce oplossingen en hosting – wij hebben alles onder één dak.
  • Persoonlijke Aanpak: Ons kleine team garandeert persoonlijke aandacht voor elk project, groot of klein.
  • Groot Netwerk: Onze uitgebreide connecties in de industrie stellen ons in staat om unieke kansen te bieden aan onze klanten.

Diensten Die Wij Leveren
Bij Media647 streven we ernaar om een compleet spectrum van webdiensten te bieden die onze klanten helpen hun volle potentieel online te bereiken. Hieronder vallen onder andere:
Websites Maken
Uw website is vaak het eerste contactpunt met potentiële klanten. Ons team zorgt ervoor dat deze eerste indruk tellend is door responsieve, gebruikersvriendelijke websites te ontwerpen die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

E-commerce Oplossingen
Het runnen van een online winkel vereist expertise op verschillende fronten. Van winkelwagentje-integratie tot betalingsverwerking, wij bieden complete e-commerce diensten om uw verkoopproces soepel te laten verlopen.

Hosting & Domeinnaam Beheer
Een betrouwbare hostingomgeving en professioneel domeinnaambeheer zijn essentieel voor de prestaties en veiligheid van uw website. Wij bieden diverse hostingpakketten en domeinnaamservices om aan alle eisen te voldoen.

CONTACT

Bent u klaar om samen met ons nieuwe hoogten in digitale excellentie en groei te bereiken? Neem vandaag nog contact op met Media647. Samen kunnen we bouwen aan een sterke online aanwezigheid die resonant is met uw merkidentiteit en zakelijke doelen. Laat ons u helpen navigeren door de complexiteiten van het digitale landschap met gemak en expertise.Start nu je reis naar digitaal succes!

Media647
Lagendijk 1
1541 KA Koog a/d Zaan

Tel: 075 303 00 11
E: info@media647.com

KvK: 34184532

Onze Benadering Van Webdiensten

Kennismaking & Behoefteanalyse:
Alles begint met een goed gesprek waarbij we uw wensen en zakelijke doelen grondig begrijpen.

Voorstel & Strategie Ontwikkeling:
Vervolgens werken we samen aan een op maat gemaakt plan dat past bij uw budget en ambities.

Uitvoering & Implementatie:
Met heldere timelines gaan onze experts aan de slag om het besproken plan nauwgezet uit te voeren.

Met media647 kan mijn organisatie lezen en schrijven. Zij koppelen onze ERP systemen aan de E-commerce applicaties. Heel tevreden. Snel en simpel.

Dankzij deze integratie kunnen onze gezamelijke klanten profiteren van realtime data synchronisatie, wat leidt tot betrouwbare en up-to-date informatie over producten, voorraden, bestellingen en klanten. Dit stelt bedrijven in staat om snel en accuraat te reageren op veranderingen in de markt en klantbehoeften.

Willie Jan Ackermans

CEO, Datakings

“Bij Media647 geloven we dat communicatie de sleutel is tot succesvolle projectrealisatie.”
Ondersteuning & Optimalisatie: Na lancering blijven we betrokken bij uw project door middel van monitoring, updates en optimalisaties waar nodig.

STEL ONS EEN VRAAG

Neem contact met ons op