MANAGED DIENSTEN

Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat diverse internet diensten aanbiedt om jouw online aanwezigheid te versterken. Of je nu op zoek bent naar hosting, ecommerce-oplossingen, domeinregistratie, datakoppelingen of webdesign, wij leveren dit vakkundig aan uw bedrijf.

MANAGED DOMEINNAAM

Bij Media647 begrijpen we dat het beheren van domeinnamen een complex en tijdrovend proces kan zijn voor bedrijven. Daarom bieden wij managed domeinnaam beheer aan, waarbij wij zorgen voor de registratie, verlenging en andere gerelateerde zaken.

Managed domeinnaam beheer

MANAGED HOSTING

Als het gaat om het hosten van websites, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare en professionele partner. Het laatste wat je wilt is dat jouw website offline gaat of dat er problemen ontstaan die invloed hebben op de performance en veiligheid van je website. 

Managed webhosting voor professionals

MANAGED WEBSITE

Een goed functionerende en veilige website is essentieel voor elke onderneming, met name voor het MKB. Als eigenaar van een bedrijf wilt u zich kunnen richten op uw kernactiviteiten, zonder zich zorgen te hoeven maken over technische aspecten….

Managed website, onderhouden updaten websites

MANAGED WEBSHOP

Als ondernemer is het hebben van een goed functionerende webshop essentieel. Een webshop stelt u in staat om uw producten of diensten online aan te bieden en zo een breder publiek te bereiken. Echter, het opzetten en onderhouden van een webshop…..

MARKETPLACES

Het hebben van een eigen website is een goed begin, maar om echt succesvol te zijn en uw bereik te vergroten, moet u ook actief zijn op verschillende online marktplaatsen, zoals Bol.com, Amazon, Facebook Marketplace en Google Shopping.

Marketplaces

SPAM FIREWALL

Als eigenaar van een website weet je waarschijnlijk hoe belangrijk het is om je site te beschermen tegen allerlei vormen van aanvallen. Een van de meest voorkomende en vervelende vormen van aanvallen is spam. Spam kan je website vertragen….

Veiligheid en onderhoud van uw website

IMAGE OPTIMALISATIE

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van afbeeldingen op uw website om zo de laadsnelheid te verbeteren en beter te scoren bij de Google speedtest, wat uiteindelijk resulteert in een hogere ranking binnen Google. Dit is cruciaal voor het succes van uw online aanwezigheid…

Afbeelding optimalisatie voor websites

STAP 1

Neem contact met ons op

STAP 2

Wij luisteren naar uw wensen

STAP 3

Wij regelen het

STEL ONS EEN VRAAG

Neem contact met ons op