MARKET PLACES

Het gemak van het plaatsen van artikelen op verschillende online marketplaces

In de huidige digitale wereld is het van cruciaal belang voor bedrijven om online aanwezig te zijn. Het hebben van een eigen website is een goed begin, maar om echt succesvol te zijn en uw bereik te vergroten, moet u ook actief zijn op verschillende online marktplaatsen. Bol.com, Amazon, Facebook Marketplace en Google Shopping zijn slechts enkele voorbeelden van populaire platformen waar u uw producten kunt aanbieden.

Plaatsen artikelen op verschillende platformen
Bij Media647 begrijpen we hoe tijdrovend en complex het kan zijn om uw artikelen handmatig op al deze verschillende platforms te plaatsen. Daarom bieden wij een uitgebreide marketplace dienst aan waarmee u moeiteloos uw productaanbod kunt beheren op meerdere marketplaces tegelijk.

Onze dienst werkt door middel van een datafeed die alle relevante informatie over uw producten bevat. U hoeft alleen maar deze datafeed naar ons toe te sturen en wij zorgen ervoor dat al uw artikelen automatisch worden geplaatst op de gewenste marketplaces. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat uw productinformatie consistent blijft op alle platforms. Ons team van experts zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en staat klaar om eventuele problemen snel op te lossen. 

Orderbeheer
We bieden ook de mogelijkheid om orders terug te koppelen naar uw eigen ICT systemen. Dit betekent dat alle bestellingen die via de marketplaces worden geplaatst, automatisch worden gesynchroniseerd met uw eigen systeem. Op deze manier behoudt u altijd een overzicht van uw voorraad en kunt u gemakkelijk de status van elke bestelling volgen.

Daarnaast kunnen we u ook helpen bij het optimaliseren van uw productinformatie voor elk platform. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw productteksten en afbeeldingen voldoen aan de richtlijnen van elke marketplace. Onze experts hebben uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied en kunnen u adviseren over hoe u uw productaanbod kunt optimaliseren om meer potentiële klanten aan te trekken.

Bol com
Woocommerce oplossingen
Channable datafeed oplossingen

Artikelen op marketplaces

Voor wie ?

Onze marketplaces dienst is ideaal voor zowel middelgrote als grote bedrijven die hun online aanwezigheid willen vergroten en hun productbereik willen uitbreiden naar verschillende platformen. Of u nu een start-up bent die net begint met verkopen of een gevestigd bedrijf dat zijn marktaandeel wil vergroten, onze dienst kan aan al uw behoeften voldoen.

Het plaatsen van uw artikelen op verschillende online marketplaces is van cruciaal belang om een breder publiek te bereiken en uw verkoop te stimuleren. Met onze marketplaces dienst kunt u dit proces vereenvoudigen en automatiseren, zodat u zich kunt richten op het laten groeien van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze dienst u kan helpen bij het behalen van succes op verschillende online platforms.

 

Datacentrum managed websites

STAP 1

Waar wilt u, uw artikelen aanbieden?

STAP 2

Hoe wilt u de order afhandeling?

STAP 3

Opleveren en onderhouden

STEL ONS EEN VRAAG

Neem contact met ons op