MANAGED WEBSHOP

Managed Webshop: Professioneel periodiek onderhoud van uw webshop

Als ondernemer is het hebben van een goed functionerende webshop essentieel. Een webshop stelt u in staat om uw producten of diensten online aan te bieden en zo een breder publiek te bereiken. Echter, het opzetten en onderhouden van een webshop vergt veel tijd, kennis en technische vaardigheden. Gelukkig is er een oplossing die u deze zorgen uit handen neemt: Managed Webshop.

Wat is Managed Webshop?
Een Managed Webshop is een complete oplossing waarbij uw webshop wordt onderhouden en geüpdatet door professionals. Dit houdt in dat u zich kunt richten op uw core business, terwijl de experts zorgen voor de technische aspecten van uw webshop. Of het nu gaat om het updaten van software, het toevoegen van nieuwe functionaliteiten of het testen van wijzigingen, alles wordt voor u geregeld.

Eén van de belangrijkste componenten van Managed Webshop is de spiegelwebsite. Deze spiegelwebsite fungeert als testomgeving waarin alle wijzigingen eerst worden getest voordat ze live worden gezet. Dit minimaliseert de kans op fouten en verzekert u ervan dat uw klanten altijd toegang hebben tot een goed functionerende webshop.

Voor ondernemers in het MKB brengt Managed Webshop verschillende voordelen met zich mee:

1. Tijdsbesparing
Het opzetten en onderhouden van een webshop vergt veel tijd en energie. Door te kiezen voor Managed Webshop kunt u deze kostbare tijd besteden aan het laten groeien van uw bedrijf en het bedienen van uw klanten.

2. Professionele uitstraling
Een goed onderhouden webshop straalt professionaliteit uit naar uw klanten. Met Managed Webshop bent u verzekerd van een webshop die altijd up-to-date is, er modern uitziet en optimaal functioneert.

3. Technische expertise
Managed Webshop geeft u toegang tot de technische expertise van professionals op het gebied van webshops. U hoeft zich geen zorgen te maken over updates, beveiliging of andere technische vraagstukken; dit wordt allemaal voor u geregeld.

4. Betere klantervaring
Een goed functionerende webshop zorgt voor een betere gebruikerservaring voor uw klanten. Met Managed Webshop kunt u erop vertrouwen dat uw klanten probleemloos kunnen winkelen in uw online winkel, wat resulteert in meer tevreden klanten en mogelijk hogere conversieratio’s.

  Magento2
  Woocommerce oplossingen
  Updaten MySQL database versie beheer

  Managed webshops

  VOORDELEN

  Dankzij de vele voordelen die Managed Webshop biedt, kunt u als MKB-ondernemer zorgeloos ondernemen. U hoeft zich geen zorgen te maken over technische problemen, updates of beveiliging. In plaats daarvan kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten en het laten groeien van uw bedrijf.

  Met Managed Webshop heeft u altijd een team van experts achter de schermen die ervoor zorgen dat uw webshop optimaal presteert. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe producten, het bijwerken van prijzen of het implementeren van nieuwe functionaliteiten, alles wordt voor u geregeld.

  Kortom, als ondernemer is Managed Webshop de ideale oplossing om een professionele en goed functionerende webshop te hebben zonder dat u zich hoeft bezig te houden met technische aspecten. Bespaar tijd, verhoog uw productiviteit en verbeter de ervaring van uw klanten met Managed Webshop.

   

  Managed webshop altijd kunnen winkelen

  STAP 1

  Webshop klaar zetten

  STAP 2

  Testen en live zetten

  STAP 3

  Monitoren en onderhouden

  STEL ONS EEN VRAAG

  Neem contact met ons op