BOUWEN WEBSITE

Media647: Professionele Websites op Maat met HTML, CSS, JavaScript en WordPress

In de huidige digitale wereld is een sterke online aanwezigheid van cruciaal belang voor bedrijven. Een goed ontworpen website speelt een essentiële rol bij het aantrekken van klanten en het vergroten van de naamsbekendheid. Media647 is een toonaangevend webdesignbureau dat gespecialiseerd is in het bouwen van websites met behulp van HTML, CSS, JavaScript en content management systemen zoals WordPress. Met onze expertise en creativiteit kunnen ze websites op maat maken die perfect aansluiten bij de behoeften van hun klanten.

WordPress
Naast het bouwen van websites met behulp van HTML, CSS en JavaScript, biedt Media647 ook de mogelijkheid om gebruik te maken van content management systemen (CMS) zoals WordPress. Een CMS stelt klanten in staat om hun website eenvoudig zelf te beheren en bij te werken, zonder technische kennis. WordPress is een populaire keuze vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten. Media647 kan een op maat gemaakt WordPress-thema ontwikkelen dat volledig voldoet aan de wensen en eisen van de klant.

Doelgroepbepaling
Bij het ontwerpen van een website houdt Media647 altijd rekening met de doelgroep. Of het nu gaat om een zakelijke website, webshop of blog, ze zorgen ervoor dat het ontwerp naadloos aansluit bij de specifieke behoeften en verwachtingen van de doelgroep. Dit resulteert in een effectieve communicatie en verhoogt de kans op conversie.

Responsive
Daarnaast besteedt Media647 veel aandacht aan responsive webdesign. Met het toenemende gebruik van smartphones en tablets is het essentieel dat websites goed worden weergegeven op verschillende apparaten en schermformaten. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken zorgt Media647 ervoor dat alle websites die zij bouwen volledig responsive zijn.

Onderhouden van wordpress websites
Woocommerce oplossingen
Updaten MySQL database versie beheer

Gerealiseerde websites

DAAROM media647

Naast het bouwen van websites biedt Media647 ook aanvullende diensten aan, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), webhosting en onderhoudscontracten. Ze begrijpen het belang van een goede vindbaarheid in zoekmachines en kunnen hierdoor zorgen voor een betere online zichtbaarheid van de website.

Kortom, Media647 is een professioneel webdesignbureau dat websites op maat maakt met behulp van HTML, CSS, JavaScript en content management systemen zoals WordPress. Door hun expertise en creativiteit kunnen ze unieke en effectieve websites creëren die aansluiten bij de specifieke wensen van hun klanten. Of het nu gaat om een kleine onderneming of een groot bedrijf, Media647 levert hoogwaardige websites die indruk maken op bezoekers en bijdragen aan het succes van het bedrijf.

 

Team dat websites bouwt

STAP 1

Overleg en inventarisatie

STAP 2

Maken en testen

STAP 3

Live zetten

STEL ONS EEN VRAAG

Neem contact met ons op