MANAGED DOMEINNAAM

MEDIA647: Managed Domeinnaam Beheer, zorgeloos blijven werken

Bij Media647 begrijpen we dat het beheren van domeinnamen een complex en tijdrovend proces kan zijn voor bedrijven. Daarom bieden wij managed domeinnaam beheer aan, waarbij wij zorgen voor de registratie, verlenging en eventuele DNS-aanpassingen van uw domeinnamen. Dit stelt u in staat om uw tijd en middelen te besteden aan uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor het technische beheer van uw domeinnamen.

Als ondernemer begrijp je maar al te goed hoe kostbaar je tijd is. Je hebt talloze taken en verantwoordelijkheden die om je aandacht vragen, dus waarom zou je kostbare uren verspillen aan het beheren van je domeinnamen? Gelukkig is er een oplossing: Managed domeinnamen.

Media647, een toonaangevend bedrijf op het gebied van domeinregistratie en -beheer, biedt Managed domeinnamen aan als een service die speciaal is ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken. Met deze dienst neemt Media647 al het gedoe rondom de registratie, het onderhoud en zelfs de DNS toevoegingen en wijzigingen van jouw domeinnamen uit handen. Dit stelt jou in staat om je te concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.

Wat zijn Managed domeinnamen precies?
Bij Managed domeinnamen draagt Media647 de volledige verantwoordelijkheid voor het beheer van jouw domeinportfolio. Ze zorgen ervoor dat alle benodigde stappen worden genomen om jouw domeinen correct te registreren en up-to-date te houden. Dit betekent dat ze zich bezighouden met taken zoals:

1. Domeinregistratie: Media647 registreert nieuwe domeinen namens jouw bedrijf. Of het nu gaat om een .com-, .nl- of andere TLD-extensie, zij hebben de expertise om dit naadloos voor elkaar te krijgen.

2. Domeinverlengingen: Vergeet nooit meer om je domeinen op tijd te verlengen. Media647 bewaakt de vervaldatums van al jouw domeinnamen en zorgt ervoor dat ze op tijd worden verlengd, zodat je nooit het risico loopt om een belangrijk domein te verliezen.

3. DNS-beheer: Het beheren van DNS-instellingen kan een technisch complexe taak zijn. Gelukkig hoef jij je hier geen zorgen over te maken met Managed domeinnamen. Media647 voert alle noodzakelijke DNS toevoegingen en wijzigingen uit, zoals het instellen van A-, MX- of CNAME-records, waardoor jouw websites altijd goed functioneren.

4. Domeinoverdrachten: Als je al bestaande domeinen hebt bij andere registrars, kan het lastig zijn om deze over te dragen naar een nieuwe provider. Met Managed domeinnamen neemt Media647 ook dit tijdrovende proces uit handen. Ze coördineren de volledige overdracht van jouw domeinen naar hun platform, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

  Waarom?

  Wil je snel en foutloos domeinnamen registreren en beheren? Media647 is hier om je te helpen! We begrijpen hoe belangrijk het is dat wijzigingen correct worden doorgevoerd. Niemand wil onnodig dataverlies ervaren, zoals e-mailarchieven of websites die verdwijnen.

  Diverse keren hebben wij voorkomen dat complete archieven verloren gingen. Daarom zijn onze klanten blij met onze expertise.

  Domeinnamen onder beheer

  Voor wie ?

  Managed Domeinnaam Beheer is geschikt voor bedrijven van elke omvang die hun domeinnamen professioneel willen laten beheren. Of u nu een klein bedrijf bent met slechts enkele domeinnamen of een groot bedrijf met een uitgebreide portfolio aan domeinen, wij kunnen u helpen. Ook als u geen technische kennis heeft op het gebied van DNS en domeinbeheer, kunt u gebruikmaken van onze diensten. Wij zorgen ervoor dat uw domeinnamen correct worden geregistreerd, verlengd en ingesteld, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

  Profiteer van de voordelen van ons managed domeinnaam beheer, inclusief gemak, kostenbesparing, expertise en beveiliging. Onze diensten zijn geschikt voor bedrijven van elke omvang die hun domeinnamen professioneel willen laten beheren.

   

  Managed domeinnaam beheer

  STAP 1

  Welke domeinnamen wilt u?

  STAP 2

  Welke diensten moeten daarop draaien?

  STAP 3

  Registreren, inregelen en onderhouden

  STEL ONS EEN VRAAG

  Neem contact met ons op