MANAGED WEBSITE

Managed website: houd uw website up-to-date en veilig

Een goed functionerende en veilige website is essentieel voor elke onderneming, met name voor het MKB. Als eigenaar van een bedrijf wilt u zich kunnen richten op uw kernactiviteiten, zonder zich zorgen te hoeven maken over technische aspecten zoals het updaten van uw website of het maken van backups. Daarom kan een managed website de perfecte oplossing zijn voor uw bedrijf.

Wat is een managed website?
Een managed website is een service waarbij alle technische aspecten van uw website worden beheerd door professionals. Dit omvat onder andere het regelmatig updaten van de software, het maken van backups en het monitoren van de prestaties en beveiliging van de site.

Voor veel ondernemers kan het bijhouden van updates en backups tijdrovend en complex zijn. Met een managed website kunt u deze verantwoordelijkheid uitbesteden aan experts die ervoor zorgen dat uw site altijd up-to-date is en optimaal presteert.

Voordelen van een managed website

  • Veiligheid: Door regelmatige updates blijft uw site beschermd tegen beveiligingsrisico’s, zoals hacks of malware-infecties. Een goed beveiligde website geeft niet alleen gemoedsrust, maar bouwt ook vertrouwen op bij uw klanten.
  • Prestaties: Met een managed website wordt de prestatie van uw site geoptimaliseerd. Dit betekent snellere laadtijden, wat essentieel is voor een goede gebruikerservaring en het behouden van bezoekers op uw site.
  • Stabiliteit: Door regelmatige updates en monitoring worden eventuele technische problemen snel opgespoord en verholpen. Dit minimaliseert de kans op storingen en zorgt ervoor dat uw website altijd beschikbaar is voor uw klanten.
  • Gemak: Met een managed website hoeft u geen tijd te besteden aan het bijhouden van updates of het maken van backups. U kunt zich volledig richten op uw bedrijfsactiviteiten, terwijl experts zorgen voor de technische aspecten van uw website.
Onderhouden van wordpress websites
Updaten PHP en websites
Updaten MySQL database versie beheer

Managed websites

WORDPRESS

Een veelgebruikt contentmanagementsysteem (CMS) zoals WordPress kan geweldige mogelijkheden bieden voor uw website. Echter, deze platforms vereisen ook regelmatige updates om veiligheidslekken te dichten, nieuwe functies toe te voegen en compatibiliteitsproblemen te voorkomen.

Een managed website service kan ervoor zorgen dat al deze updates correct worden uitgevoerd zonder dat u zich er zorgen over hoeft te maken. Of u nu een WordPress-website heeft met tientallen plugins of een complexe Laravel-applicatie, experts kunnen ervoor zorgen dat alles soepel blijft draaien.

Wanneer u kiest voor een managed website service, wordt uw website gehost op een server die speciaal is geoptimaliseerd voor de beste prestaties en beveiliging. De experts achter de service zorgen ervoor dat uw website te allen tijde up-to-date is door regelmatige updates uit te voeren.

 

Content manager blijft werken door website updates

STAP 1

Website klaar zetten

STAP 2

Testen en live zetten

STAP 3

Monitoren en onderhouden

STEL ONS EEN VRAAG

Neem contact met ons op