COLMORECOLLECTIONS.COM

Diga Colmore: Een Innovatieve Sprong in de B2B Home, Gift en Garden Branche

In een wereld waar digitalisering aan de orde van de dag is, onderscheidt Diga Colmore zich als één van de grootste B2B groothandels in de home, gift, en garden branche. Het bedrijf heeft recent een significante stap gezet richting modernisering van haar verkoopstrategieën door samen te werken met Media647 voor het opzetten van een geavanceerde B2B webshop. Dit platform is ontwikkeld op basis van Magento2 en integreert naadloos met hun bestaande ERP- en administratiesystemen zoals Exact en Orbis. Hiermee zet Diga Colmore een nieuwe standaard binnen haar sector.

De Lancering van Colmorecollections.com
Het project dat onder de naam colmorecollections.com gelanceerd is, markeert een nieuw tijdperk voor Diga Colmore. De keuze voor Magento2 als fundament voor deze webshop is niet toevallig. Magento staat bekend om zijn flexibiliteit, schaalbaarheid en uitgebreide functionaliteiten die essentieel zijn voor het succesvol bedienen van de zakelijke markt. Dankzij deze technologische ruggengraat kan Diga Colmore haar klanten nu 24/7 toegang bieden tot haar uitgebreide productassortiment.

Koppelingen met ERP- en Administratiesystemen
Een cruciaal aspect van dit project was het realiseren van directe koppelingen tussen de nieuwe webshop en bestaande systemen zoals Exact en Orbis. Deze integratie zorgt ervoor dat processen zoals voorraadbeheer, orderverwerking en financiële administratie naadloos verlopen. Zo kunnen klanten rekenen op accurate informatie over productbeschikbaarheid en snelle afhandeling van hun bestellingen.

Uitbreiding naar Wereldwijde Marketplaces
Naast het verbeteren van de directe verkoopkanalen heeft Diga Colmore ook stappen gezet om haar bereik te vergroten door middel van verschillende marketplace koppelingen. Hierdoor kunnen artikelen niet alleen via colmorecollections.com aangeboden worden maar ook op platforms over heel de wereld. Dit opent nieuwe markten en biedt ongekende groeimogelijkheden voor zowel Diga Colmore als haar afnemers.

MAGENTO2

In de voortdurend evoluerende wereld van e-commerce is Magento 2 een platform dat zich onderscheidt. Het biedt ondernemingen de mogelijkheid om te groeien en te innoveren, terwijl ze tegelijkertijd een naadloze ervaring voor hun klanten creëren.

Magento 2 biedt aanzienlijke verbeteringen op het gebied van snelheid en schaalbaarheid. Dankzij geavanceerde caching-technologieën en een gestroomlijnde codebase kunnen webshops sneller laden en gemakkelijk groeien zonder prestatieproblemen.

meer dan 15.000 artikelen

TOEKOMST DIGA COLMORE

Diga Colmore blijft zich richten op innovatie door voortdurend te zoeken naar manieren om hun diensten verder te optimaliseren. Met een succesvolle implementatie achter rug kijken ze nu al uit naar verdere ontwikkelingen die hen zullen helpen bij het verstevigen én uitbreiden van hun marktpositie.

Het initiatief genomen door Diga Colmore illustreert hoe traditionele groothandels zich kunnen transformeren in dynamische spelers binnen hun industrie door slim gebruik te maken van technologieën zoals e-commerce platforms gekoppeld aan betrouwbare backend systemen. Dit project belooft dan ook veel goeds niet alleen voor Diga Colmore zelf maar ook voor al haar partners en klanten wereldwijd.

“Door innovatie centraal te stellen in onze strategie hebben we niet alleen onze positie verstevigd maar open we ook nieuwe wegen naar groei,” aldus de eigenaar van Diga Colmore.

Beveilig je website tegen spammers en hackers
Voorbeeld van ColmoreCollections
Voorbeeld van ColmoreCollections
Voorbeeld van ColmoreCollections

STEL ONS EEN VRAAG

Neem contact met ons op