E-COMMERCE

Media647: Experts in het bouwen en onderhouden van E-commerce websites

Als het gaat om het opzetten van een succesvolle online winkel, is een goed ontworpen en goed functionerende website essentieel. Bij Media647 begrijpen we dit als geen ander. Wij zijn een team van experts die gespecialiseerd zijn in het maken en onderhouden van E-commerce websites met behulp van de populaire platforms Magento2, WooCommerce en Prestashop.

MAGENTO
Magento2 is een krachtig platform dat bekend staat om zijn uitgebreide functionaliteiten en schaalbaarheid. Het biedt talloze mogelijkheden om uw online winkel aan te passen aan uw specifieke behoeften. Met onze uitgebreide kennis en ervaring met Magento2 kunnen wij uw droomwinkel tot leven brengen. Of u nu een start-up bent of een gevestigde onderneming, wij zorgen ervoor dat uw website er niet alleen prachtig uitziet, maar ook soepel functioneert.

WOOCOMMERCE
WooCommerce, daarentegen, is perfect voor kleinere bedrijven die snel willen beginnen met hun online verkoopactiviteiten. Het is een gebruiksvriendelijk platform dat naadloos integreert met WordPress. Ons team bij Media647 kan u helpen bij het opzetten van een aantrekkelijke WooCommerce-website die voldoet aan al uw zakelijke behoeften.

PRESTASHOP
Prestashop is ook een populair platform dat bekend staat om zijn eenvoudige interface en gebruiksgemak. Het biedt alles wat u nodig heeft om uw online winkel te runnen, inclusief functies zoals voorraadbeheer, klantenbeheer en betalingsgateways. Bij Media647 kunnen we u helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van een op maat gemaakte Prestashop-website die uw merkidentiteit weerspiegelt en uw klanten aanspreekt.

Magento2
Woocommerce oplossingen
Woocommerce oplossingen

Gerealiseerde E-Commerce sites

BOUWEN EN ONDERHOUDEN

Naast het bouwen van E-commerce websites, bieden wij ook onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw webshop altijd up-to-date en veilig is. We begrijpen hoe belangrijk het is om een ​​goed functionerende website te hebben, vooral als uw bedrijf afhankelijk is van online verkoop. Ons team staat klaar om eventuele technische problemen op te lossen, updates uit te voeren en de prestaties van uw webshop te optimaliseren.

Bij Media647 streven we ernaar om niet alleen geweldige websites te bouwen, maar ook om onze klanten volledig te ondersteunen bij hun E-commerce inspanningen. Onze experts zijn beschikbaar om teams van klanten te assisteren en hen te voorzien van de nodige training en begeleiding. We geloven in een nauwe samenwerking met onze klanten, omdat dit de sleutel is tot succesvolle online winkels.

Dus, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw E-commerce website te bouwen, onderhouden of uw team te assisteren, neem dan vandaag nog contact op met Media647. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw online succes!

 

E-commerce opslag magazijnen dozen

STAP 1

Inventarisatie plan van aanpak

STAP 2

Aanvang bouwen en testen

STAP 3

Opleveren en onderhouden

STEL ONS EEN VRAAG

Neem contact met ons op