Uw wordpress website

Dit betreft uw WordPress website

Sinds het begin van dit jaar hebben wij het onderhoud van uw website overgenomen van Bluedesk. Wij dragen er zorg voor dat uw website 2 keer per jaar een update krijgt.

In uw specifieke geval is het zeer moeilijk / onmogelijk om een update te realiseren omdat de hosting waar uw website staat niet specifiek voor wordpress websites is ingericht en deels is gedateerd. Hierdoor is u website kwetsbaar.
Wij kunnen uw website naar onze servers verhuizen die speciaal ingericht zijn voor wordpress websites. Onze servers zijn voorzien van de nieuwste firewalls en scripttechnologie om de hack aanvallen op uw website te bestrijden en te repareren. Een groot voordeel is dat uw website maandelijks geupdate wordt en dagelijkse backups gemaakt worden van uw website.

I.p.v. 2 keer wordt uw website 12 keer per jaar geupdate. Een ander groot voordeel is dat er slechts 1 partij verantwoordelijk is voor de hosting en onderhoud. Zodoende weet u precies waar u moet zijn in het geval van vragen of calamiteiten.

De kosten voor onze wordpress hosting bedraagt € 20 per maand en wordt per kwartaal gefactureerd.

Indien u geinteresseerd bent kunt u antwoorden op dit e-mail bericht. Maar binnen een maand zullen wij u ook nog nabellen over dit schrijven.

Met vriendelijke groet,
Nikos Fafoutis
Media647

WordPress hosting
Uw website permanent beschermt!
12 updates per jaar!
€ 20 p/mnd

Media647
Lagedijk 3,
1541 KA
Koog aan de Zaan
info@media647.com
075-3030011

Contactgegevens

Media647
Lagedijk 1-3
1541 KA Koog aan de Zaan
T.: 075-3030011
E.: info@media647.com
KvK: 34184532

Stuur ons een bericht!

Stuur ons een bericht.