Website bundel beheer

Diverse websites laten beheren

Media647 krijgt regelmatig de vraag of zij websites willen overnemen omdat de webbouwer ermee is gestopt, of dat deze helaas failliet is gegaan. Diverse organisaties, meestal overheden of semi- overheden hebben dikwijls meerdere websites die ineens niet meer onderhouden worden. Dit is een zeer vervelend en vooral acuut probleem dat snel opgepakt dient te worden. Het komt regelmatig voor dat wij eerst wat spoedwijzigingen doorvoeren voordat wij met ons bundel stappenplan beginnen.

Stap 1, bundel bepalen

Media647 inventariseert samen met u welke websites beheerd dienen te worden. Media647 analyseert de techniek waaruituw websites zijn opgebouwd en bepaald de mate van complexiteit. Het is ook voorgekomen dat Media647 de techniek heeft vereenvoudigd om lopende kosten te drukken.

Stap 2, inschatten werkzaamheden

Samen met u bepaald Media647 wat de in te schatten werkzaamheden zijn en op basis daarvan maakt Media647 een “urenplan” van het totaal. Dus niet van de specifieke websites, maar van de gehele bundel. Vaak blijkt namelijk dat 1 van uw websites minder onderhoud nodig blijkt te hebben dan een andere. De ervaring leert dat de balans van de bundel het handigst is. Eventueel neemt Media647 de hosting over. Het gebeurd nog stees erg vaak dat domeinnamen niet netjes op naam van de rechthebbende zijn geregistreerd. U heeft zo een vast jaarbudget voor uw gehele website bundel.

Stap 3, bijhouden en advies

Als klant kunt u eventuele wijzigingen via e-mail (dit werkt het snelst en meest foutloos) naar ons opsturen en wij reageren meestal binnen1 uur wanneer e.e.a. gewijzigd zal worden. uitzondering zijn moelijkere programmer werkzaamheden voor content management systemen. Gaandeweg het einde van het jaar zullen wij een vrijblijvend advies uitbrengen en op verzoek daartoe een urenoverzicht. Het advies bestaat meestal uit een voorstel om met enkele kleine ingrepen om de look and feel van uw websites te moderniseren.

 

Contactgegevens

Media647
Lagedijk 1-3
1541 KA Koog aan de Zaan
T.: 075-3030011
E.: info@media647.com
KvK: 34184532

Stuur ons een bericht!

Stuur ons een bericht.