Huisstijlontwerp

Huisstijlontwerp, visitekaartjes, briefpapier etc.

Presenteren van uw bedrijf

Media647 kan voor uw bedrijf een gehele huisstijl opzetten. Denk hierbij aan het ontwerpen van uw logo, het maken van uw visitekaartjes, het maken van uw briefpapier, posters, canvasdrukwerk en vele andere elementen waarbij uw bedrijf zich publiekelijk etaleert.

Hoe gaat een huisstijlontwikkeling in zijn werking?

In de aanvang van uw huisstijl bespreken wij eerst uw wensen. Ook attenderen wij u op budgetaire consequenties die de hoeveelheid kleuren kan hebben. Twee tinten, bijvoorbeeld blauw en rood (PMS), is goedkoper om te drukken dan vier tinten (Full Color). Zo simpel ligt dat. Op basis van de informatie die u ons verstrekt gaan wij aan de slag en maken enkele voorbeelden. Samen met u maken we de ontwerpen af.

Posters, canvasprints en andere grafische uitingen

Nadat de basis van de huisstijl ontwikkeld is kan hier van alles mee gedaan worden. Mocht u bijvoorbeeld een beursstand hebben gehuurd, dan kunnen er posters voor opgemaakt worden, ook populair zijn de uitrolbare banners. Tevens zullen wij u erop blijven attenderen dat hergebruik van diverse posters of andere materialen wellicht een budgetair interessante optie is. De gangbare stappen om uw huisstijl tot volle wasdom te krijgen is:

  • Bespreking van uw wensen
  • Eerste (digitale) schetsvoorbeelden
  • Afronding logo ontwerp, kleurstellingen
  • Opmaken visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en eventueel foldermateriaal
  • Drukken van de reeds gemaakte opmaken
  • Vervolgmateriaal opmaken als posters en andere materialen
  • Opmaken van uw website

Eenheid

het belangrijkste van een huisstijl traject is dat al uw publieke uitingen een eenheid dienen uit te stralen. In luttele seconden dient het publiek uw bedrijf dienen te herkennen.

 

Contactgegevens

Media647
Lagedijk 1-3
1541 KA Koog aan de Zaan
T.: 075-3030011
E.: info@media647.com
KvK: 34184532

Stuur ons een bericht!

Stuur ons een bericht.