Vindbaarheid in Google

Hoe presteert uw website of webwinkel op het internet?

Media647 hanteert de stelregel dat een website een toevoeging dient te zijn van uw bedrijfsvoering. Is dit niet het geval, dan volstaat een simpele webpagina met slechts n.a.w. gegevens. Mocht u bijvoorbeeld bakstenen verkopen en daarin verschillende types aanbieden aan uw klanten, dan dienen er duidelijke omschrijvingen te zijn omtrent dit type stenen. Een kenner zal immers altijd een gedetailleerde zoekopdracht plaatsen. Aangezien bakstenen voornamelijk naar herkomst worden genoemd is dit gegeven essentieel. Een voorbeeld van een zoekopdracht kan zijn “waalsteen rood baksteen goedkoop”. Media647 kan ervoor zorgen dat bij specifieke combinaties uw sleutelwoorden bovenaan in google kan komen te staan.

Meten van de strategie,

De strategie die Media647 voor u kan hanteren is het meten van de prestaties van uw website. Dit onder andere door het meten van de sleutelwoorden die de vindbaarheid van uw website dienen te vergroten. Tevens kan Media647 u rapporteren in welke producten of diensten uw klanten het meest geintresseerd zijn en uit welke omgeving deze komen.

Wij meten o.a.:

  • Aantallen bezoekers (ook unieke bezoekers)
  • Welke pagina’s bekijken uw bezoekers
  • Waar komen uw bezoekers vandaan
  • Hoeveel pagina’s bekijken uw bezoekers
  • Hoe interessant vinden uw bezoekers de website (weigeringspercentage)

webdesign-seo-google-e-marketing

Strategie tot bevordering bezoeken

Tevens kan Media647 voor u een simpele goedkope strategie voor u uitstippelen om uw website aantrekkelijk genoeg te houden voor uw bezoekers.

Open en transparant

Media647 plaats haar werkzaamheden direct online in een testfase zodat u direct het resultaat kan zien.

Contactgegevens

Media647
Lagedijk 1-3
1541 KA Koog aan de Zaan
T.: 075-3030011
E.: info@media647.com
KvK: 34184532

Stuur ons een bericht!

Stuur ons een bericht.