Domeinnaam bundel beheer

Grote aantallen domeinnamen onder 1 dak

Media647 levert als extra dienst een domeinnaam bundel beheer. Dit is een pakket waarbij u tientallen domeinnamen door ons laat beheren. De meest gangbare domeinextensies .nl, .be, .eu etc kosten slechts € 1,75 per maand per stuk (ex. btw).

Wat is een domeinnaam precies?

Een domeinnaam is meer dan een “www adres”. Vele ICT diensten draaien op een domeinnaam. Dit kan uw website zijn, uw eigen mailserver, diverse CNAMES. U kunt meerdere mailservers onder een subdomein plaatsen op diverse lokaties zoals: mailsever1.domeinnaam.nl, mailserverduitsland.uwdomein.nl. Ieder van deze servers hebben een eigen IP nummer waarnaar het subdomein moet verwijzen. Echter uw website moet geen schade ondervinden bij diverse instellingen.

Webbouwers vs. ICT netwerk beheerders

Het belang voor een domeinnaam voor een webbouwer is volledig anders dan dat van een ICT Netwerkbeheerder. Media647 heeft voor diverse bedrijven tientallen domeinnamen in beheer. Mocht er aan uw netwerk gewerkt worden door uw ICT bedrijf, dan kunnen wij contact met ze opnemen om alle instellingen goed in te regelen. Het komt in de regel voor dat Media647 op de valreep nog gunstige tips mee kan geven aan de ICT netwerkbeheerders.

Zeer ruime ervaring

Media647 heeft bijna 1000 domeinnamen in beheer voor haar klanten. Enkele klanten hebben tientallen domeinnamen bij ons geregistreerd waarbij op verschillende internationale locaties mailservers draaien, diverse websites en andere applicaties die afhankelijk zijn van de domeinnamen. Alle wijzigingen zijn bij ons zeer snel ingesteld en opgelost. Een kleine wijziging kan nooit een grote irritatie worden!

Contactgegevens

Media647
Lagedijk 1-3
1541 KA Koog aan de Zaan
T.: 075-3030011
E.: info@media647.com
KvK: 34184532

Stuur ons een bericht!

Stuur ons een bericht.