Digitale nieuwsbrieven, Mailing

Digitale nieuwsbrieven

Door met enige regelmaat een nieuwsbrief naar uw klanten te versturen kunt u deze op de hoogte houden van al uw nieuwe ontwikkelingen. Door dit digitaal te doen bespaart uw bedrijf flink op portokosten. Een ander voordeel is dat u ook kunt meten wat uw nieuwsbrief aan resultaten oplevert.

Google Analytics en nieuwsbrieven

Media647 zorgt ervoor dat ook de statistieken van de nieuwsbrief opgenomen wordt door google analytics. Naast google analytics zal er een nog uitgebreidere rapportage gemaakt worden door ons nieuwsbrievensysteem.

Denk hierbij aan:

  • Hoeveel mensen hebben de nieuwsbrief gelezen
  • Hoeveel mensen hebben doorgeklikt naar uw website
  • Hoeveel mensen hebben zich uitgeschreven
  • Hoeveel mensen hebben zich ingeschreven voor uw nieuwsbrief
  • Een duidelijke homepage die in luttele seconden duidelijk maakt wat uw bedrijf doet


E-Mailbestanden

Sinds 1 oktober 2009 is er de telecom wet van toepassing die het verbied om naar willekeurige e-mail adressen digitale nieuwsbrieven te versturen. Daarom is het raadzaam een goed e-mail bestand te hebben en te beheren. In de basis zullen dit uw bestaande klanten zijn. U kunt deze e-mail adressen aan ons aanleveren als een MS Excel bestand. Wij dragen er zorg voor dat uw e-mail adressen geïmporteerd zullen worden.

Gepersonaliseerd en per groepen

Er zijn mogelijkheden om de nieuwsbrieven gepersonaliseerd te versturen, mits voor- en achternaam van de ontvanger bekend zijn. Ook kunt u bijvoorbeeld iemand persoonlijk feliciteren op zijn/haar verjaardag. Uiteraard dient dan wel de datum van verjaardag bekend te zijn van uw ontvanger.

Zelf doen, of doet Media647 het voor u?

U kunt zelf uw nieuwsbrieven beheren, of Media647 kan dat voor u doen. Onze voorkeur gaat in de regel uit om uw digitale nieuwsbrieven zelf te beheren en te versturen. De kennis die daarvoor vereist is zal zorgen voor een snellere, professionele en vaak goedkopere doorloop van uw digitale nieuwsbrieven.

Contactgegevens

Media647
Lagedijk 1-3
1541 KA Koog aan de Zaan
T.: 075-3030011
E.: info@media647.com
KvK: 34184532

Stuur ons een bericht!

Stuur ons een bericht.