Complete website

Hoe maken wij voor u een complete website?

Media647 hanteert de stelregel dat een website een toevoeging dient te zijn van uw bedrijfsvoering. Daarom zullen wij ten alle tijde een inventarisatiegesprek aangaan waar wij voornamelijk willen invatariseren wat uw bedrijfsvoering inhoudt. Op basis daarvan kunnen wij met technische alternatieven komen die aansluiten bij uw bedrijfsstrategie. Mocht blijken dat u bijvoorbeeld iedere 3 maanden een nieuw product of dienst lanceert, dan zullen wij uiteraard een neiuwsbrief adviseren.

Diverse stappen bij het bouwen van uw website

Media647 hanteert een 4 stappenplan bij het maken van uw website. Hieronder ziet u ons stappenplan.

Stap1 inventariseren

Veel van onze klanten hebben de wens gehad om een nieuwe website te lanceren. Hier wordt intern over nagedacht en er ontstaat een idee. Media647 wordt uitgenodigd voor een gesprek en de plannen van onze klant worden op tafel neergelegd. Na gerichte vragen van Media647 omtrent de bedrijfsvoering en het verdienmodel worden de interne wensen bekeken. Vaak blijkt deze niet geheel aan te sluiten bij de bedrijfsvoering van onze klanten en de kennis van de mogelijkheden op internet. Samen met de klant past Media647 de wensen en en weet vaak ook het tarief te reduceren voor de budgetten die de klant heeft gereserveerd. Tevens vragen wij onze klanten om een exemplaar van een folder, visitekaartje en briefpapier. Zo is er inzicht in de huisstijl.

Stap2 grafisch ontwerp / webdesign

In deze fase begint het aantrekkelijk maken van de website voor uw bezoekers. Ook houdt Media647 al rekening met eventuele interactieve elementen. Een voorbeeld wordt op internet gezet zodat u de schetsen zelf kunt bekijken.

Stap3 slicen / interactief maken van het grafisch ontwerp

Uw website wordt op maat “geknipt” en zal interactief worden gemaakt. In praktische zin houdt dit in dat uw website klikbaar wordt en eventuele draaiende foto’s zullen nu ook draaibaar zijn. Al onze progressies kunt u zien en volgen via het internet.

Stap4 optimaliseren voor zoekmachines

Nadat uw website gereed is om live te gaan, activeren wij eerder gemaakte / geplaatste code om diverse zoekmachines erop te attenderen dat uw website live is gegaan. Vanaf dat moment zal er ook bijgehouden worden hoe uw website het doet op internet en hoe deze zich verhoudt tot de verwachtingen.

Contactgegevens

Media647
Lagedijk 1-3
1541 KA Koog aan de Zaan
T.: 075-3030011
E.: info@media647.com
KvK: 34184532

Stuur ons een bericht!

Stuur ons een bericht.